打印 上一主題 下一主題
收起左側

求一求救~

5樂點

啊 我本身係因為BF既主程式(即係打直一排果個野)係打緊acpw果陣係會自動hand左唔識郁既 所以有人叫我轉用網既BF
用左網上BF之後確係on到 不過直至前日 一開bf個網 即刻就…
按完重新開啟之後 就一直不停咁循環(開BF官網>彈左>重新開啟>再彈>重新開啟>彈彈彈彈…」
而我部電腦個IE太舊 唔岩用 跟住裝左新既google之後 冇彈到 不過係咁樣

我只有一千零一次先至開到BF個網 一熄左繼續循環番彈與重開呢個步驟
啊順帶一提 唔洗同我講用BF主程式 因為講左係用唔到的
詳情請到:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4133939
啊 52巨商網果個方法:
遇到Beanfun无法正常打开的话将【C:\Documents and Settings\自己的系统用户名称\Local Settings\Temporary Internet Files】的文件全部删除,重新打开BF。
都已經試過 係冇效既

追加安裝IE8之後:

總結想求救既事:
請教我一個可以登入巨商既方法
在此一提:大佬(`愛******+)我問你借果一千萬請等我搞掂呢單野先 頭先我on到係因為我好彩一千零一次發生在我身上
洗機唔算~總結一下遇到咩事
1:我用firefox一開beanfun就會hand
2:我係開唔到bf遊戲館 我冇唔係gash+既ac
3:我照52既方法做 冇效
4:我部電腦是裝不到IE7/8/9/10的~
5:現正使用Firefox.Google Chrome.

最佳答案

查看完整內容

IE6 入唔到web Beanfun咩? 我都係IE6 用到冇事喎 Google / opera 照計係入唔到web beanfun
回復

IE6 入唔到web Beanfun咩?
我都係IE6 用到冇事喎
Google / opera 照計係入唔到web beanfun
回復

試下down ie9用
回復

用火狐瀏覽器
回復

試下down ie9用
自由萬歲 發表於 9-9-2011 19:41

我部機裝ie8都唔得 裝到一半就話安裝失敗
回復

用火狐瀏覽器
小卍新 發表於 9-9-2011 19:42

火狐=firefox 我係用緊的了