打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 列舉橘子罪名 星期一交比消委會

追加一項 (唔知點解佢彈多左一次出黎-.- )

(後加) 橘子對於帳號安全操施不足 , 經常有玩家被盜號 盜點數 系統自動轉移點數
回復

其實如果樓主真係有心,就去報警告佢偷玩家點數, 同埋同外卦串通, 去警署落案就得, 比消委會無咩用 ...
justaskyou 發表於 19-10-2013 14:03

少年 你太年輕了 唔好諗得咁單純咁幼稚啦 差佬2隻字KO你 [證據]
偷玩家點數?係自己比人爆AC比人偷走點數姐 又唔好樣樣賴晒爛橙身上咁無賴 雖然佢個BF系統/平台真係廢到
同外掛串通?證據?唔係爛橙玩殘你 係警方玩殘你咋搵消委會我覺得係明智既選擇
回復

追加一項 (唔知點解佢彈多左一次出黎-.- )

(後加) 橘子對於帳號安全操施不足 , 經常有玩家被盜號 盜點數  ...
落難軍人 發表於 19-10-2013 14:13

過來人照投
回復

少年 你太年輕了 唔好諗得咁單純咁幼稚啦 差佬2隻字KO你 [證據]
偷玩家點數?係自己比人爆AC比人偷走 ...
星空傳說 發表於 19-10-2013 14:14

其實又唔係話明唔明智
呢個係首選既動作黎

有好多人成日話話報警告橘子
講呢句野既人好明顯連橘子大絕 缷膞 都唔識
睇一睇返巨商既條款 其中一條係如果玩家從文事,邢事或其他途徑向橘子投訴/追討
如因玩家違反守則或條款而令橘子要法律辮護 , 一切費用可以向玩家追討

我當真係佢轉走黎D點 , 偷走你D點 你吹?
佢賴 你自己帳號安全操施做得唔足夠 , 例如佢地提供左電話鎖 你唔用
你防毒,防火牆 版本舊,功能唔夠,或者係翻版
或者玩家曾經去過不安全網站 或者去過網吧
以上都仲未夠既話 閣下接收過異常金錢,物品,傭兵 導致帳號不安全
除左單機能之外 , 借問聲邊個身上係無外掛錢,兵,物品?
佢撻原廠出黎 比記錄出黎 你無得走
講偷點 佢大把地方走到位 仲可以入返你轉頭
律師費我比唔起 sor

如果你向消委會反映
如果消委會認為唔足夠郁佢 咁起碼你唔洗自己拎黎柒先
如果證實左可以郁佢 咁由消委會出面 又唔同講法
回復

回復 16# 星空傳說

好大篇文呀皇上
回復

如果橘子唔係出埋D白痴活動 刷一堆GASH品出黎
整平D價黎抗衡幣商 呢D下等手法的話
相信而家仲有好多人買 ...
落難軍人 發表於 19-10-2013 05:53

我知佢係想賺錢,但由頭到尾D手法錯晒
回復

我知佢係想賺錢,但由頭到尾D手法錯晒
jacky123200 發表於 19-10-2013 16:50

主力係只係賺錢 而毫無服務
回復

服務比起以前..E家真係差到不得了(好多GAME都係)
以前玩ONLINE GAME...密親GM都會應機
E家密佢...同空氣講緊野
回復

服務比起以前..E家真係差到不得了(好多GAME都係)
以前玩ONLINE GAME...密親GM都會應機
E家密佢...同空氣 ...
辜單戈 發表於 19-10-2013 17:52

因為佢取消左GM線上回答服務

我果次上去問佢 你地係咪CUT左人手,CUT左服務

佢話無  跟住我就話
你地CUT左GM線上回答服務你同我講無CUT過?
你唔洗講廢話 你地官方都出左公告話CUT左

7.7
回復

因為佢取消左GM線上回答服務

我果次上去問佢 你地係咪CUT左人手,CUT左服務

佢話無  跟住我就話
你地 ...
落難軍人 發表於 19-10-2013 18:19

爛橙D客服。。。。算啦,邊會知哩D野,先亂答應付,比人質疑就帶人遊花園,還原基本步,咩都無答過
回復